about

Peste 20 de ani experiență

Despre noi

INTERDRAW

INTERDRAW este un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața de real estate dar și cea a construcțiilor civile.

Pilonii societății sunt calitatea, eficiența dar și transparența, aceștia devenind baza fiecarui proiect din care dezvoltatorul INTERDRAW a luat parte.


DETALII
Activitate

Excelență în construcții

Interdraw reprezintă abilitatea de a finaliza proiecte la termenele contractate, într-o manieră profesionistă, prin asigurarea unei game complete de servicii în domeniul construcţiilor şi al dezvoltării imobiliare.

Misiune

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate, dăruind oportunitatea de a îmbina tradițiile și gusturile personale cu standardele de calitate ale lumii moderne, creând ambianțe plăcute în fiecare casă.

Punerea în proiect a unei experiențe și know how de management si management de proiect , echipa cu o experiență de 20 ani , Interdraw achiziționează și dezvoltă active imobiliare care constau exclusiv în active în locuri din Bucuresti sau împrejurimi, unde clientul final bifează toate nevoile sale în materie de locuință ideală.

În urma construcției, proprietățile sunt finalizate în conformitate cu designul semnăturii Interdraw, centrat în primul rând pe calitate.

Portofoliul nostru imobiliar include mai multe terenuri în Bucuresti si împrejurimi cu facilități multiple.

Pentru a asigura un nivel constant ridicat de servicii în toate destinațiile, ne străduim să depășim toate nevoile în evoluție ale clienților noștri cu echipele noastre interne dedicate

Viziune

Valoare pentru toți!

Viziunea noastră este de a crea o viaţă de zi cu zi mai comfortabilă pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind soluţii funcţionale cu un design de calitate, la preţuri accesibile pentru o plajă cât mai largă de public.

Valori

Valorile noastre se bazează pe transparență și dialog pentru a asigura cea mai bună integrare posibilă a proiectelor noastre în contextul urban respectiv.

Transparență

Principiul de bază pe care ne clădim dezvoltările este reprezentat de transparența informațiilor și a detaliilor pe care le punem la dispoziția membrilor ecosistemului nostru. Respingem total risipa oricărei resurse și menținem întotdeauna echilibrul.

Construirea comunităților

Proiectele rezidențiale au nevoie de un sentiment de comunitate — spațiile comune sunt extrem de importante și punem accent de fiecare dată pe zone verzi, spații de relaxare și activități în aer liber. Comunitatea este un cuvânt cheie în toate dezvoltările noastre si credem cu tărie în expresia It takes a village to raise a child.

Arhitectură durabilă

Încearcăm să reducem la minimum impactul negativ asupra mediului al cladirilor de eficiență și moderație în utilizarea de materiale, energie și spațiu de dezvoltare utilizând o abordare conștientă de energie și conservarea ecologică în proiectarea mediului construit.

Designul

Obiectivul nostru este de a oferi proiecte de arhitectură și design de înaltă calitate, inspirate din stilul de viață, cultura și care să corespundă cu identitatea persoanei.

Adaptabilitate

Ne dorim de fiecare dată să predăm mai mult decât o locuință, iar acesta este motivul pentru care cele mai recente proiecte ale noastre vin dotate cu sistem noi, ce oferă soluții inteligente pentru o casă sigură, economică și confortabilă.